Toppmeny

Gi en gave

Støtt oss

Foreningen Sarkomer mottar begrenset offentlig støtte. Vårt arbeid drives i hovedsak av innsamlede midler, fra Kreftforeningen, kontingenter, bingo- og lotteri inntekter, gaver og frivillig arbeid.

Du som ønsker å støtte vårt arbeid økonomisk kan benytte kontonummer 1503 68 21113 eller tjenesten «kjøp og betal» i Vipps med vårt nr. 24577. Vi ønsker å få muligheten til å takke for slike gaver og setter derfor pris på om innbetalingene merkes med anledning, navn og adresse. Se detaljer nedenfor og nøl ikke med å ta kontakt med oss ved spørsmål.

Viktig informasjon om skattefradrag ved pengegaver
Alle gaver på 500 kroner, og inntil 30.000 kroner, gir rett til skattefradrag. Dette gjelder både privatpersoner og bedrifter. Dersom du ønsker skattefradrag for din gave ber vi deg fylle ut skjemaet via denne linken.


Kontonummer: 1503 68 21113

Vipps nr.: 24577Jubileum og bursdager
Merk innbetalingen med anledning, navn og adresse. Det er også mulig å opprette innsamling for Sarkomer via Facebook (les hvordan du oppretter en innsamling på Facebook her).

Båre- eller minnegave
Merk innbetalingen med navn og adresse og send navn på avdøde, samt pårørendes navn og adresse til info@sarkomer.no, slik at vi får anledning til å takke.

Generell støtte
Merk innbetalingen med «gave», navn og adresse (med mindre du ønsker å være anonym).

Bli medlem
Medlemskap i foreningen er også en måte å støtte Sarkomers arbeid på. Hovedmedlemsskap koster 200 kroner i året – familiemedlemsskap 50 kroner ekstra per familiemedlem, og støttemedlemskap koster 150 kroner i året. Se detaljer og meld deg inn her.

Produkter
Sarkomer selger produkter som viser støtte til dem som rammes av sarkom og inntektene går uavkortet til arbeidet vårt. Produktene finner du her.

 

Tusen takk for at du vil støtte vår sak. Ditt bidrag betyr mye for vårt arbeid.

holding-hands

Fast sum i måneden?

Ønsker du å støtte oss med en fast sum i måneden?

Fyll ut skjema under:

Fast sum i måneden
Fornavn + etternavn
(gatenavn + postnummer)
Dette trenger vi å for å sende e-faktura.
Beløp du ønsker å støtte Sarkomer med i måneden

Følg oss på