Toppmeny

Vil du dele din historie med oss?

Sarkomer har tidligere i år gjennomført en pasientundersøkelse i samarbeid med Gynkreftforeningen, Leverforeningen og Revmatikerforbundet. I den forbindelse søker vi personer som vil være villige til å stå frem i media og dele sin personlige historie:
Vi søker tidligere pasienter/nåværende pasienter som har hatt utfordringer med å komme tilbake i jobb grunnet manglende forståelse hos arbeidsgiver/NAV.

Hvis du ønsker å dele din historie med oss, vennligst ta kontakt med Frode Dyrnes Homb: fdh@sarkomer.no

One Response to Vil du dele din historie med oss?

  1. Marianne 10. desember 2014 at 22:00 #

    Hei

    Min historie har ingenting negativt å si om hverken NAV eller arbeidsgiver, for jeg har virkelig fått all den støtte og hjelpen jeg trengte. (selv om arbeidsavklaringspenger jo gir en lavere inntekt enn tidligere). Jeg er under rehabilitering etter behandling for osteosarkom i armen min 2013-2014. Selv hadde jeg stor nytte av å lese om andre som gikk igjennom det samme som meg. Både opp- og nedturer… Det var en stor motivator å se de som kom seg igjennom behandlingen og sakte men sikkert fikk livet tilbake. Der er jeg i dag, og kanskje jeg kan hjelpe å motivere med min historie. Min blogg er iallefall åpen for alle 🙂 mvh Marianne

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på