Toppmeny

Vi søker personer til brukertest av en ny app

Pasientforeningen Sarkomer har, i samarbeid med Nasjonal kompetansetjeneste for sarkom og tjenestedesignbyrået Netlife, utviklet en informasjonsapp for sarkompasienter og deres pårørende.

I forkant av lansering ønsker vi å gjennomføre en brukertest. I den forbindelse har vi behov for 6 personer som har lyst og anledning til å delta på dette tirsdag 22. september.


Vi søker deg som er i behandling for sarkom, deg som er ferdigbehandlet og deg som er pårørende til å bli med og teste appen.

Det er ikke du som testes, men løsningen. Det er derfor ingen krav til prestasjoner eller ferdigheter. Dersom du deltar hjemmefra må du ha en smarttelefon og en bærbar datamaskin/nettbrett med webkamera (dette for å kunne filme mobilskjermen under testen).


Dato: tirsdag 22. september
Sted: hjemmefra via videokonferanse eller hos Netlife, Youngstorget 3 i Oslo
Tid: Det er satt av 45 minutter til hver test


Vi har også behov for deltagere til mikrotester (testing av innhold) som foregår mandag 21. september. Her er det mulig å delta over telefon med eller uten PC/nettbrett.

Lotta Våde og Kaja Brunvoll fra Sarkomer vil være tilstede på begge testdagene.

Hvis du har lyst og anledning til å være en av våre testpersoner er det fint om du sender en mail til Kaja Brunvoll, kabr@sarkomer.no, så snart som mulig.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på