Toppmeny

Vi søker deg som har hatt GIST

Sarkomer ønsker å komme i kontakt med en person som har hatt GIST og som vil stå frem i media og fortelle sin historie. Sarkomer ønsker økt fokus på sjeldne diagnoser og gjøre offentligheten oppmerksomme på menneskene som lever med en sjelden diagnose.

Ønsker du å fortelle din historie, så send oss en mail til info@sarkomer.no med kontaktinfo, så tar vi kontakt med deg.

3 Responses to Vi søker deg som har hatt GIST

 1. Miriam Jensen Bekkeli 6. mars 2015 at 23:45 #

  Hei. En kort oppsummering av min historie
  Jeg er ei dame på 42 år som ble syk (39 år gammel) juli2 012 . innlagt på sykehus des2012 hvor det ble gjort bla funn av en liten tumor i magesekken. Legene mente denne var godartet. Ble opperert i April 2013 og det ble da funnet høyt mitosetall som ga diagnosen ondartet Gist grad 4 og stadieinndeling 2. Startet med Glivec Mai 2013 og bruker det fortsatt . Etter opperasjonen ble jeg ikke bedreog har etterhvert fått diagnosen Idiopatisk Gastroparese og motilitetsforstyrrelse i tarmsystemet. Er diskutert om Gist kan ha utløst Gastroparesen. Vente nå på Gastric pacemaker opperasjon ved Sahlgrenska universitetssykehus. Har hatt komntroll hver 6. Mnd med CT eller MR og så langt er det ingen tilbakefall avGist tumorer. Det har vært en tøff tid med sykdom og bla oppkast flere ganger daglig oi disse årene,men har heldigvis greid å sette fokuset på de små gleder i hverdagen. Er Gift og har to jenter 19 og 16 år. Bor i Salangen i Sør Troms. Livet ble snudd på hode da jeg ble syk men målet er å bli frisk igjen.
  Kan fortelle mer utfyllende om det skulle være interessant å skrive min historie.

  • Frode 20. mars 2015 at 15:00 #

   Takk for din historie. Vi håper du kan skrive din og så kan vi legge den ut på hjemmesiden vår.
   Mvh
   Frode D. Homb, Sarkomer

 2. Ole Arild Fosmo 13. januar 2020 at 13:45 #

  Hei

  Det er jo en stund siden denne ble lagt ut men når jeg først ser den nå får jeg jo ikke svart før.
  Er dere fortsatt på let etter historier selv om min i det store og hele er en ren solskinnsvariant – om det når det ble akutt i mai i fjor var så på hengende håret

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på