Toppmeny

Velkommen til vår lukkede gruppe på Facebook

Nytt tilbud til deg som er rammet av sarkom: privat Facebookgruppe
– en arena for støtte og erfaringsutveksling under fanen «ingen skal møte kreft alene».

For å bli medlem må du ha en personlig Facebook profil. Du kan melde deg inn via denne linken.


Om gruppa

Dette er en lukket gruppe for deg som har eller har hatt sarkom eller GIST, og deg som er pårørende.

Sarkom kalles ofte benkreft eller bløtvevskreft og har minst 50 underdiagnoser. Det vil derfor være personer som har erfaring med ulike sarkomdiagnoser her. Vår fellesnevner er at en relativt sjelden kreftform har rammet oss, en diagnose de færreste der ute kjenner til. Målet er å skape et rom hvor man kan dele erfaringer, støtte hverandre og føle at man ikke står alene.

Vi mener det er viktig å inkludere pårørende i denne gruppa. Både fordi det kan være barn som er rammet og dermed ikke har tilgang, men også fordi vi vet at pårørende er en ressurs for oss som er eller har vært syke. Det får bli opp til hver enkelt å diskutere med sine om de ønsker å være medlem med eller uten sine pårørende.

Det kreves at du gjør deg kjent med og følger reglene for å kunne delta i gruppa. Du vil bli godkjent som medlem basert på svaret du gir på spørsmål i innloggingen.

Gruppa modereres og administreres av Sarkomers likepersoner, som tar taushetsplikt og personvern på største alvor.

Har du spørsmål av medisinsk karakter når det gjelder egen diagnose, behandling eller helse anbefaler vi at du tar kontakt med behandlende lege eller fastlegen.

Om du har behov for å snakke med en likeperson kan du ta kontakt på telefon 22 12 00 29 eller via mail til likeperson@sarkomer.no.


Tusen takk til dere som har vært med på dra i gang gruppa, og som skal passe på at det blir et trygt sted for oss å være.

Hjertelig velkommen!

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på