Toppmeny

Se opptak fra Den digitale Kuledagen her!

Til tross for at samfunnet i stor grad har åpnet igjen, ble Den Store Kuledagen 2021 et digitalt arrangement. Dagen ble streamet direkte fra Hegnar Medias lokaler i Oslo. Her var vi en engasjert gjeng, både bak og foran kamera, som bidro til en live sending med god stemning og spennende innhold.


Vi var så heldige at Bjørn Einar Romøren stilte opp som programleder sammen med daglig leder i Sarkomer, Cathrine Moen-Nilsen. På programmet var det to foredrag som tok for seg «kreft og seksualitet» og «livet etter kreft». Begge med en kort sofaprat der både seere og programlederne fikk stille spørsmål til foredragsholderne.

En fysioterapeut fra Pusterommet OUS holdt en kort og lavterskel treningsøkt som alle der hjemme kunne bli med på fra stua. Kuledagen ble tradisjon tro avsluttet med et musikalsk innslag med artisten Lillen Stenberg og sangen Glasskår.

Alle som deltok på sendingen var veldig fornøyd med både gjennomføring og resultatet. Vi har også mottatt tilbakemelding fra seere om at de satte pris på innholdet og hvordan dagen var lagt opp.

Opptak av sendingen er nå tilgjengelig nedenfor (klikk på «start now»). Vi håper at dere som ikke hadde mulighet til å delta på selve dagen også kan ha glede av å se opptaket.

Merk at det er en liten treningsøkt mot slutten som dere kan bruke til inspirasjon (ca. 2:16:30). Som fysioterapeuten Emelie sier; «det er det lille som gjør den store forskjellen».

Pasientforeningen arrangerte dagen i samarbeid med Sarkomforum for sykepleie og fysioterapi ved OUS, Radiumhospitalet. Arrangementet mottok støtte fra våre samarbeidspartnere Kreftforeningen, Nasjonal kompetansetjeneste for sarkom og Bayer.

Vi takker samtlige støttespillere for en vellykket kuledag!

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på