Toppmeny

Sarkomer Vest er stiftet!

Tirsdag 21. februar ble Sarkomers første lokallag stiftet. Det skjedde på Vardesenteret på Haukeland universitetssykehus i Bergen. Lokallaget heter Sarkomer Vest og skal være Sarkomers lokallag på Vestlandet. Stiftelsesmøtet har vedtatt lokallaget sine vedtekter og valgt et styre. 10 personer dukket opp på stiftelsesmøtet. Maria Hauso representerte Orgservice som er Sarkomers konsulenter og samarbeidspartnere.

Styret i Sarkomer Vest består av;

Thorleif Bertelsen (styreleder)

Gunnstein Grøneng (nestleder)

Randi Marie Rød

Cynthia Ann Litlabø

Anne-Lise Salbu, fagperson

Styret i Sarkomer Vest ser frem i mot å bidra for sarkomrammede i Helse Vest og på Vestlandet.

Sarkomer Vest sitt første arrangement ble holdt etter stiftelsesmøtet foran cirka 20 tilhørere.

Møtet var et informasjonsmøte og Kreftforeningen var tilstede ved Distriktssjef for Kreftforeningen i Bergen, Geir Vangsnes – og han holdt et foredrag om Kreftforeningens virke lokalt og regionalt på Vestlandet.

Kreftkoordinatoren Anne-Britt Hauge i Nord-Hordaland fortalte om sitt viktige arbeid for pasienter og pårørende i regionen.

Daglig leder i Sarkomer, Frode Dyrnes Homb, fortalte om Sarkomer og hva vi gjør. Styreleder i Sarkomer Pål Nedrelid og styrerepresentant Jørn Evensen var tilstede på begge møtene.

Thorleif Bertelsen presenterte den nye foreningen Sarkomer Vest og ledet informasjonsmøtet.

4 Responses to Sarkomer Vest er stiftet!

 1. Thorleif Berthelsen 6. mars 2017 at 15:43 #

  For kontakt med lokallaget: thorleifb@hotmail.com

  Mvh
  Thorleif Berthelsen
  Leder Sarkomer Vest

 2. Thorleif Berthelsen 16. mars 2017 at 13:30 #

  Fredag 5.mai blir det faglig seminar om sarkomer i konferansesalen Klokkeklang i Grieghallen, Bergen fra kl.08.45 til ca.kl.16. Det blir variert program med bl.a.to leger – èn ortoped og èn onkolog som forteller om hva sarkom er, om ulike behandlingsformer og om forskning. En tidligere pasient forteller om egne erfaringer og Sarkomer Vest presenterer seg. To psykologer holder også innlegg. Arrangementet er arrangert av Senter for bein- og bløtvevssvulster (Sarkomsenteret) på Haukeland Universitetssjukehus og Sarkomer Vest.

  Arrangementet er gratis, men pga.plassbegrensing er det påmelding innen 1.april til Anne-Lise Salbu (Koordinator, Sarkomsenteret): anne-lise.salbu@helse-bergen.no

  Vel møtt!

  Mvh
  Thorleif Berthelsen
  leder Sarkomer Vest

  • Thorleif Berthelsen 27. mars 2017 at 10:12 #

   Trenger du overnatting fra 4.-5.mai for å delta på Sarkomdagen? Si i fra når du melder deg på, så får du gratis overnatting på Haukeland Hotell!

 3. Thorleif Berthelsen 4. september 2017 at 13:08 #

  Skal du på Den Store Kuledagen og vil bli bedre kjent med medlemmer i lokallaget i Vest? Ta kontakt med meg på 90555069. Kanskje vi kan møtes i lunsjen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på