Toppmeny

Mentorskapsprogrammet 2021 – med fokus på arbeid og studier

I februar 2021 er det igjen klart for et nytt Mentorskapsprogram. Denne gangen med fokus på utfordringer i forhold til jobb eller studier.

Vi oppfordrer alle som har vært gjennom behandling for sarkom, og som følge av dette sliter i forhold til jobb eller studier, om å sende en søknad til Kreftkompasset innen 10. januar 2021. Mer informasjon finner du på Kreftkompasset.no.

I 2017 startet Sarkomer, i samarbeid med Kompetansetjenesten for sarkom ved OUS-Radiumhospitalet, et mentorskapsprogram. Målet med prosjektet var å gi de som har eller har hatt sarkom støtte og veiledning på veien videre. Etter endt pilotprosjekt, og en ny vellykket runde i 2018, tok Kreftkompasset over regien for Mentorskapsprogrammet. Dette ble gjort for å kunne tilby personer med ulike kreftdiagnoser mulighet til å delta.

Mentorskapsprogrammet 2021 – med fokus på arbeid og studier

Informasjon fra Kreftkompasset

Å gjennomgå behandling for kreft er utfordrende, å leve et godt liv etter behandlingen er for mange en kamp. Du får ikke lenger den samme tette oppfølgingen fra sykehuset, og mange føler seg overlatt til seg selv.

Ved å delta i mentorskapsprogrammet får du hjelp og støtte fra en mentor i et år. I løpet av dette året skal dere sammen arbeide med ditt «prosjekt», som skal basere seg på det du opplever som utfordrende i arbeidslivet. Mentoren kommer fra en privat bedrift, og er en person som har et genuint ønske om å hjelpe.

Du vil også møte andre som er i lignende situasjon som du selv er i.  Kreftkompasset vil opprette rammene for programmet og sette sammen deltakere og mentorer i par. I løpet av et år vil Kreftkompasset arrangere tre dagsmøter med et program som vil gi både deltakere og mentorer de verktøy dere trenger for å jobbe godt sammen.

Lurer du på om du skal søke? Søk! Vi lover at du ikke vil angre.

Hvordan søker jeg?

Oppgi navn, alder, adresse, telefonnummer.

  • Din bakgrunn (fortell litt om deg selv).

  • Hvorfor ønsker du å delta i mentorprogrammet?

  • Hva ønsker du å oppnå med mentorprogrammet?

  • Har du noe psykiske eller fysiske funksjonshinder?

  • Når du fikk din diagnose og hvordan påvirker den deg i dag?

Send din søknad til kontakt@kreftkompasset.no

Hvis du har problemer med å lage en skriftlig søknad, så er du velkommen til å ringe Lotta Våde, som kan hjelpe deg. Hvis noe er uklart, ta kontakt med Kreftkompasset.

Søknadsfrist for neste program er 10. januar, 2021.

Merk at antall plasser er begrenset!

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på