Toppmeny

Mentorskapsprogrammet 2018-2019

Sarkomer startet i september 2017 et mentorskapsprogram for personer behandlet for sarkom. Dette er et pilotprosjekt med syv deltakere og syv mentorer. Prosjektet vil avsluttes i april 2018. Tilbakemeldingene så langt er i midlertidig så gode, at vi nå planlegger en ny runde fra september 2018 til april 2019.

Konseptet vil være det samme denne gangen, private firmaer/organisasjoner støtter deg som har fått behandling for sarkom. Firmaet bidrar med en mentor som støtter deg med det du vil forandre i hverdagen din. Det kan for eksempel være å komme ut i jobb, begynne å studere, komme i gang med trening, få et godt sosialt liv eller annet du sliter med etter behandlingen.

De firmaene som deltar i det pågående pilotprosjektet er Norconsult, Scandic, Aker BP (to mentorer), Aker Solution, AF gruppen og Eiendomsspar AS/Tromsø universitet.

Prosjektet er tidsbestemt og varer fra september 2018 – april 2019. I løpet av den tiden vil vi arrangere tre møter for mentorer og deltakere. I tillegg ønsker vi at dere skal møtes to ganger på egen hånd og ha kontakt på telefon minimum en gang per måned.

I prosjektet inngår også en reise til Nepal. Vi har inngått et samarbeid med bistandsorganisasjonen FORUT som vil la oss besøke deres arbeid i Katmandu. Tanken med denne reisen er at du skal få utvidet perspektiv på din tilværelse, tørre å komme ut av din komfortsone og oppleve mestring. Mentorene kan også delta på reisen hvis de ønsker det. Den første gruppen i Mentorskapsprogrammet reiser til Katmandu fredagen den 9. mars. Du kan følge deler av reisen på vår Instagramkonto.

Les mer om vårt mentorskapsprogram i denne brosjyren.
Har du spørsmål eller ønsker du å delta på neste runde av Mentorskapsprogrammet, ta kontakt eller send en søknad til prosjektleder Lotta Våde på cro@ous-hf.no

 

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på