Toppmeny

Nytt mentorskapsprogram for Sarkomers medlemmer

Til høsten, 2019, starter en ny runde av Mentorskapsprogrammet. Denne gangen i regi av Kreftkompasset.

Enda et vellykket Mentorskapsprogram er akkurat avsluttet i regi av pasientforeningen Sarkomer. Vi har nå arrangert dette programmet to ganger, første gang som et «pilot» prosjekt høst 2017/vår 2018. Etter gode tilbakemeldinger fra deltagere, tidligere pasienter, Mentorer fra næringslivet og involverte fagpersoner så er konklusjonen entydig, dette er noe vi ønsker å fortsette med. Samtidig ser vi at det kan være behov for å arrangere flere mentorskapsprogrammer i året og at det er ønskelig å utvide tilbudet til også å gjelde andre pasientforeninger.  Med denne målsetningen ser vi at oppgaven fremover med å arrangere Mentorskapsprogrammet blir for omfattende for Sarkomer.

Sarkomer har derfor besluttet at vi skal samarbeide med «Kreftkompasset» for drift og gjennomføring av Mentorskapsprogrammet fra og med høsten 2019. Det vil bli inngått avtaler mellom Sarkomer og Kreftkompasset som gir de rett til å utvikle prosjektet videre og samtidig at vi sikrer deltagelse for Sarkomer og våre medlemmer.


Den 6. September 2019 er det oppstart i Sarkomers tredje mentorskapsprogram!

Har du lyst til å forandre din hverdag?
Nå har du mulighet til å få en egen mentor fra det private næringsliv som vil jobbe sammen med deg i et år. Du er motivert til å legge ned en innsats selv, men ved siden av deg har du en mentor som pusher og heier på deg.

Sammen skal dere jobbe med det du ønsker å forandre. Det kan for eksempel være å komme ut i jobb, klare å stå i jobben, bli fysisk aktiv eller få et sosialt liv. Du vet selv hva du vil forandre, her er det ingen begrensinger.

Du vil også møte andre som er i samme situasjon som deg. Dere blir en gruppe deltakere og mentorer som vil møtes jevnlig i løpet av året vi jobber sammen.

For mer informasjon les brosjyren her eller gå inn på Kreftkompasset.no.

Send inn din søknad seinest 15. juni, kanskje blir det du som får mulighet til å delta!

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på