Toppmeny

Kjære deg berørt av sarkom

Vi ønsker herved å invitere deg til Den Store Kuledagen, lørdag 8. september 2018, på Akershus festning i Oslo.

Den Store Kuledagen ble arrangert for første gang i 2010 og er nå blitt et årlig arrangement. Etter tilbakemeldinger fra tidligere år vil dagen inneholde både forelesninger og hyggelig samvær med mat og underholdning. Se program for dagen her

Etter forelesningene håper vi å ha en hyggelig ettermiddag/kveld sammen hvor vi spiser, blir underholdt og får mulighet å snakke sammen med andre som har opplevd det å være pårørende eller selv gjennomgått behandling for sarkom. Dagen er takket være gode samarbeidspartnere gratis for alle å delta på.

Vi har vært så heldige å få sponset et antall hotellplasser i Oslo sentrum som vi kan tilby dere deltagere, fortrinnsvis de som har lang reisevei. Dette gjelder i år en natt på hotell (fra lørdag til søndag). Førstemann til mølla! Det er mange som har ønske om dette, så om du til tross for påmelding ikke skal delta ber vi om at vi får beskjed så fort som mulig.

Vi kommer til å legge spesielt til rette for at du/dere kan ha med barn på arrangementet. Det vil være aktiviteter for barna deler av dagen. Ingen aldersgrense.

Har du/dere lyst å bli med på Den Store Kuledagen 8. september, meld deg/dere på til følgende e-postadresse: kuledagen@gmail.com INNEN 1. august!

Ved påmelding, vennligst oppgi følgende informasjon:

– Navn på alle personer du melder på
– Alder på barn (viktig for å legge til rette for aktiviteter som passer alle)
– Spesielle behov (f.eks matallergier)
– Ønske om hotellplass hvis aktuelt, evt behov for handicap-rom.
– Reg.nr på bil hvis du skal kjøre til Akershus Festning (VIKTIG!)

NB: Hvis du har tenkt å kjøre bil vil det være muligheter for parkering inne på festningsområdet (se vedlagt kart). Pga økt sikkerhetsberedskap på Akershus Festning må vi melde fra om reg.nr på bilene som skal kjøre inn på området og navn på alle deltakere som skal på arrangementet. Dette må være innmeldt innen 26. august. Det vil i år ikke være mulig å registrere bilnummer etter denne datoen.

Har du spørsmål, send en e-post til anstha@ous-hf.no eller hilboe@ous-hf.no, evt ring 22 93 50 10.

Hjertelig velkommen!

 

Arrangert av:
Sarkomforum for Sykepleie og Fysioterapi ved OUS – Radiumhospitalet
Nasjonal kompetansetjeneste for sarkomer
Sarkomer – støtteforening for alle berørt av sarkom                                                                                            

One Response to Kjære deg berørt av sarkom

 1. Thorleif Berthelsen 8. juli 2018 at 18:09 #

  Hei, er det noen fra Vestlandet som skal på Kuledagen og har lyst å møte andre tilreisende fra Sarkomer Vest i løpet av arrangementsdagen? Bare gi en lyd (e-post/sms), så kan vi komme fram til et tidspunkt og bli kjent:-)

  Mvh
  Thorleif Berthelsen
  leder Sarkomer Vest
  thorleifb@hotmail.com/90555069

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på