Toppmeny

Kan du tenke deg å dele dine erfaringer i en TVserie?

INFORMASJONSSKRIV FRA STORYTELLER FILM OG TV
TV-produksjonsselskapet Storyteller skal lage en dokumentarserie for TV2 om mennesker som har kreft. Vi ønsker å komme i kontakt med både dere som nettopp har fått diagnosen og dere som har hatt kreft en stund. Kunne du vært interessert i å dele dine erfaringer med oss og andre?

Vi vil gjerne lage en informativ og personlig serie om oppturer og nedturer i et sykdomsforløp. Svært mange blir helt friske av en kreftdiagnose, men likevel gjør sykdommen noe med livet ditt både på godt og vondt. Den TV-serien vi ønsker å lage vil ha like stor vekt på hvordan hverdagslivet forandrer seg ved en kreftdiagnose, som selve sykdomsforløpet.

Vi jobber på oppdrag for TV2 og ser nå etter personer som synes det kunne være interessant  å delta i en slik serie. Dersom du har kreft og kanskje kunne tenke deg å dele dine gleder og sorger med andre så vil vi gjerne prate med deg. Det er helt uforpliktende å ta kontakt med oss.

Tanken er at serien skal øke forståelsen av det å få kreft og ikke minst vise at ulike personer opplever sykdommen veldig forskjellig.

Hvis du kunne tenke deg å bidra eller delta, så send en liten mail eller ring oss.

Mvh

Ane Rygh Harbak                  ane@storyteller.as                 Tlf 928 23 723
Rune Obrestad                       rune@storyteller.as               Tlf  901 80 494

STORYTELLER FILM OG TV

Darres gate 20, 0175 OSLO

På vegne av TV2

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på