Toppmeny

Julegaven som støtter vårt arbeid

Gjennom å gi et bidrag til Sarkomer gjør du det mulig for oss å fortsette arbeidet med å støtte barn, unge og voksne som rammes av ben- eller bløtvevskreft.

Vi har som mål å gjøre informasjon om en sjelden kreftdiagnose tilgjengelig, bidra til bevissthet og kunnskap om sarkom, og være et forum og en møteplass for sarkomrammede. Dersom du ønsker å gi en eller flere av årets julegaver til Sarkomer ber vi deg benytte kontonummer 1503 68 21113, Vipps med vårt nr.: 24577, eller gi et bidrag via vår Facebookinnsamling.


Kontonummer: 1503 68 21113

Vipps nr.: 24577


Vi setter stor pris på alle bidrag som gis, og for å takke deg og dem du gir på vegne av har vi laget et gavebrev og til-og-fra lapper du kan printe ut. Klikk på bildene nedenfor og last ned PDF eller print direkte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bli medlem
Medlemskap i foreningen er også en måte å støtte Sarkomers arbeid på. Hovedmedlemsskap koster 200 kroner i året – familiemedlemsskap 50 kroner ekstra per familiemedlem, og støttemedlemskap koster 150 kroner i året. Se detaljer og meld deg inn her.

Produkter
Sarkomer selger produkter som viser støtte til dem som rammes av sarkom og inntektene går uavkortet til arbeidet vårt. Produktene finner du her.

Viktig informasjon om skattefradrag ved pengegaver
Alle gaver på 500 kroner, og inntil 30.000 kroner, gir rett til skattefradrag. Dette gjelder både privatpersoner og bedrifter. Dersom du ønsker skattefradrag for din gave, må du sende en mail til info@sarkomer.no med navn og fødselsnummer (11 sifre). Bedrifter må oppgi organisasjonsnummer (9 sifre).

Tusen takk for at du vil støtte vår sak. Ditt bidrag betyr mye for vårt arbeid.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på