Toppmeny

Invitasjon til Den Store Kuledagen

Vi inviterer herved til Den Store Kuledagen, lørdag den 14. september 2019, på Akershus festning i Oslo. Denne dagen arrangeres for deg som har/har hatt sarkom og dine pårørende. For å kunne delta må minst en i familien være medlem i Sarkomer, det er mulig å melde seg inn her eller på den store Kuledagen.

Den Store Kuledagen ble arrangert for første gang i 2010 og er nå blitt et årlig arrangement. Etter tilbakemeldinger fra tidligere år inneholder dagen både foredrag, hyggelig samvær, mat og underholdning. Les programmet her. Siden dagen feirer 10-årsjubileum i år, vil to av dagens viktige støttespillere, Gunnar Follerås og Kirsten Sundby Hall, holde et foredrag om sarkom i et historisk perspektiv. Her får vi lære om hvordan behandlingen av sarkom har utviklet seg over tid.

Mindre barn synes ikke alltid det er så morsomt å sitte i ro og lytte til foredrag. Så når dere voksne hører på foreleserne, er det egne aktiviteter for barna. Alle barn kan delta, uansett alder.

Etter foredragene vil vi ha en hyggelig ettermiddag/kveld sammen hvor vi spiser, blir underholdt og får mulighet å snakke med andre som har opplevd det å være pårørende eller selv gjennomgått behandling for sarkom. Dagen er takket være gode samarbeidspartnere gratis for alle å delta på.

Vi har også et mindre antall hotellrom i Oslo sentrum som vi kan tilby dere deltagere, fortrinnsvis de som har lang reisevei. Dette gjelder i år 1 natt på hotell (fra lørdag til søndag). Førstemann til mølla. Det er mange som har ønske om dette, så om du til tross for påmelding ikke skal delta ber vi om at vi får beskjed så fort som mulig.

Har du/dere lyst å bli med på Den Store Kuledagen må påmelding skje seinest 15. august. For mer informasjon, gå inn på sarkomforum.no

Meld deg/dere på til følgende e-postadresse: kuledagen@gmail.com. Ved påmelding, vennligst oppgi følgende informasjon;

– Antall personer du melder på og navn på alle
– Alder på barn (viktig for å legge til rette for aktiviteter som passer for alle)
– Spesielle behov (f.eks matallergier innen 15/8)
– Ønske om hotellplass hvis aktuelt
– Reg.nr på bil hvis du skal kjøre til Akershus Festning (VIKTIG!)

NB: Hvis du har tenkt å kjøre bil vil det være muligheter for parkering inne på festningsområdet (se kart). Pga økt sikkerhetsberedskap på Akershus Festning må vi melde fra om reg.nr på bilene som skal kjøre inn på området og navn på alle deltakere som skal på arrangementet. Dette må være innmeldt innen 15. august. Det vil i år ikke være mulig å registrere bilnummer etter denne datoen.

Har du spørsmål, send en mail til: cro@ous-hf.no eller stinae@ous-hf.no, evt ring 22935390.

Dagen arrangeres av Sarkomer i samarbeid med Sarkomforum for Sykepleie og Fysioterapi ved OUS – Radiumhospitalet og Nasjonal kompetansetjenste for sarkomer.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på