Toppmeny

Invitasjon til Den Store Kuledagen 2022

Kjære medlem!

Vi ønsker herved å invitere deg til Den Store Kuledagen, lørdag 10. september 2022, på Akershus festning i Oslo. Denne dagen arrangeres for deg som har/hatt sarkom og deg som er pårørende eller etterlatt. For å kunne delta må minst en i gruppen være medlem i Sarkomer. Meld deg inn her.


Den Store Kuledagen ble arrangert for første gang i 2010 og er nå blitt et årlig arrangement. Dagen inneholder både foredrag og hyggelig samvær med mat og underholdning (se vedlagt program). Etter to år med digitalt arrangement gleder vi oss til å se deg i Fanehallen!

Etter foredragene håper vi å ha en hyggelig ettermiddag/kveld sammen hvor vi spiser og får mulighet til å snakke med andre som selv har gjennomgått behandling for sarkom, eller som har opplevd det å være pårørende eller etterlatt. Dagen er takket være gode samarbeidspartnere gratis for alle å delta på.

HOTELL

Vi kan tilby et begrenset antall hotellrom i Oslo sentrum, fortrinnsvis til de som har lang reisevei. Dette gjelder 1 natt på hotell (fra lørdag til søndag). Førstemann til mølla! Det er mange som har ønske om dette, så om du til tross for påmelding ikke skal delta ber vi om at vi får beskjed så fort som mulig.

AKTIVITETER FOR BARN

Det blir lagt til rette for at du/dere kan ha med barn på arrangementet. Det vil være aktiviteter for barna deler av dagen. Ingen aldersgrense.

 

 

PÅMELDING

Har du/dere lyst å bli med på Den Store Kuledagen 10. september 2022? Send påmelding innen 15. august til kuledagen@sarkomer.no. OBS! Ny e-post adresse!

Fanehallen har begrensninger på antall gjester, så vi har i år satt maks 8 påmeldte per gruppe (inkludert medlemmet) slik at flest mulig får anledning til å delta.

Ved påmelding, vennligst oppgi følgende informasjon;

  • Navn på medlem, antall personer du melder på og navn på alle
  • Alder på barn (viktig for å legge til rette for aktiviteter som passer for alle)
  • Spesielle behov (f.eks. matallergier må være innmeldt innen 15/8)
  • Ønske om hotellplass hvis aktuelt, eventuelt. behov for handicap-rom.
  • Eventuelt behov for tillatelse til å kjøre inn til Fanehallen (gjelder de med nedsatt funksjonsevne).

NB: Det er dessverre ikke mulig å parkere ved festningen som tidligere. Det er tillat å kjøre inn til Fanehallen for å sette av passasjerer (gi beskjed ved påmelding), men parkering på området er ikke tillatt. Parkeringshus i nærheten er Bankplassen P-hus, Akershusstranda 10 parkering og Parkering Rådhusgata 1-3.

SE KART OVER OMRÅDET HER.


Har du spørsmål, send en mail til: barbara@sarkomer.no eller ring Barbara på +47 41 84 12 45

Hjertelig velkommen!

 

Den Store Kuledagen arrangeres av Sarkomer i samarbeid med:
Sarkomforum for Sykepleie og Fysioterapi ved OUS – Radiumhospitalet
Nasjonal kompetansetjeneste for sarkomer

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på