Toppmeny

Invitasjon til åpent møte i Kreftforeningens Vitensenter

Ingen skal møte kreft alene

Hvert år får over 33 000 nordmenn beskjed om at de har kreft. Mange flere blir pårørende. Heldigvis overlever tre av fire kreftpasienter, takket være store fremskritt innen kreftbehandling.

For mange griper krefterfaringen inn i hverdagen og det kan være vanskelig å forsone seg med diagnosen og med livet slik det er blitt. Bekymring, sorg og sinne er normale reaksjoner for kreftpasienter og pårørende. Kanskje du har spurt deg selv; når tre av fire overlever kreft må det vel være noen som har opplevd det samme som meg? Noen som har lignende erfaring som pårørende? Hvordan har de klart å skape en ny hverdag? Kan deres erfaringer bidra til at jeg kan forstå? Til å se at jeg ikke er alene, at det finnes et fellesskap med andre som har lignende erfaringer?

Kreftforeningen og 17 pasientforeninger inviterer til åpent møte for å belyse noen av disse spørsmålene på Verdens kreftdag tirsdag 4. februar.

Velkommen til åpent møte i Kreftforeningens Vitensenter, Kongens gate 6, Oslo, kl. 18.00–19.30.

Enkel servering fra kl. 19.30. Dørene åpner kl. 17.30. Arrangementet er gratis. Av hensyn til servering ber vi om påmelding her.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på