Toppmeny

Har du fatigue, eller kjenner du noen med fatigue etter kreftbehandling?

Studier viser at fatigue/ økt trettbarhet er noe av det som plager pasienter mest etter kreftbehandling.

Lærings- og mestringssenteret, Vardesenteret, Radiumhospitalet kan gjøre hverdagen til dem som sliter med fatigue bedre. Trykk på link for kursoppsett og program våren 2016.

Invitasjon vår 2016 fatigue øverste mal.siste

3 Responses to Har du fatigue, eller kjenner du noen med fatigue etter kreftbehandling?

 1. Karin Elisabeth Skoglund 7. januar 2016 at 14:57 #

  Hei 🙂

  Jeg var på kurs i 2015 om Fatigue. Det var et bra kurs og jeg fikk god og nyttig informasjon om hva jeg kunne gjøre for å bedre hverdagen.

  Men problemet er at jeg har ikke krefter til å sette det i verk! Begynne å trene? Jeg har ikke pust når jeg er kommet opp til døra mi i tredje etasje. Kosthold? Jeg er kjempeglad bare jeg orker å komme meg i butikken. Og siden økonomien er dårlig grunnet AAP, så blir det ymse hva jeg tar med hjem uansett. Som regel noe enkelt. Og det å lage ukesplan, når man er sliten i hodet og ikke engang klarer å ta en beslutning om hva man klarer eller ikke klarer…

  Akkurat dette tenker jeg litt på.

  Med vennlig hilsen

  • Karin Elisabeth Skoglund 7. januar 2016 at 15:00 #

   Beklager 🙁 Det var først nå jeg oppdaget at denne siden ikke var generell… jeg har hatt brystkreft…

   • Frode Homb 7. januar 2016 at 15:04 #

    Du er hjertelig velkommen til å dele dine erfaringer, Karin! Du bestemmer selv om du vil at vi skal slette innlegget ditt eller la det stå. Vi vil gjerne at du lar det stå på siden vår. Dine tanker og erfaringer er viktige.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på