Toppmeny

Fremdeles plasser igjen til Den Store Kule Dagen lørdag 20. oktober!

Lørdag 20. oktober 2012 er det igjen duket for sammenkomst for pasienter, pårørende og etterlatte – alle berørt av sarkom, på Akershus festning i Oslo. 

Det er til nå 208 påmeldte til arrangementet på «Den store kule dagen», lørdag 20. oktober. Til de av dere som ikke har meldt dere på, men som ønsker å delta, kan vi fortelle at det er fremdeles mulig å være med! Det er også mulig å benytte seg av hotellrommene som blir dekket av sponsorer for arrangementet. For påmelding og detaljer om overnatting, ta kontakt med Synnøve Granlien på sgr@ous-hf.no/telefon: 99026320. De som bor på hotell, blir fraktet til og fra arrangementet på Akershus festning med buss. Kart finner du her.

Les mer om Den Store Kule Dagen her!

Disse skal blant annet forelese:
Randi Gjessing, kreftsykepleier og spesialist i sexologisk rådgiving/sexolog NACS. Arbeider på Lærings- og mestringssenteret, Vardesenteret. Hun har bred erfaring med fatigue (økt trettbarhet) som er en vanlig bivirkning etter behandling av mange typer kreft.

Sunniva Gylverfungerende sokneprest i Kampen kirke i Oslo. [Hun] er forfatter av to bøker, aerobicinstruktør og skribent. Oslo-dame.. Bor i byen, uten TV, bil, hage, men med laptop, sykkel og park. Jeg har ambisjon om å gi mitt beste i dette livet og sette gode spor.(Dette er hentet fra hennes blogg). 

Gylver skal forelese om «Hva gjør livet verdt å leve» for etterlatte. Dette blir en liten gruppe med muligheter til å snakke sammen og stille spørsmål også.

Mikael Eriksson, onkolog fra Lund i Sverige med stort engasjement for pasienter med sarkom. Har stor kunnskap om GIST og aktuelle behandlingsmetoder for denne gruppen av pasienter. Han har som mål å arrangere en «kuledag» i Sverige til neste år.

Last ned fullstendig program for dagen/kvelden her!

 

Vi gleder oss til å se deg!

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på