Toppmeny

En podcast om ben- og bløtvevskreft

I forbindelse med sarkommåneden i juli lanserer vi en ny podcastserie i 4 deler. Episodene slippes hver uke gjennom måneden. Abonner der du lytter til podcast eller lytt direkte på vår podcastside.

Her får du møte gjester med forskjellige erfaringer knyttet til kreftdiagnosen sarkom. Du vil få et innblikk i hverdagen til personer behandlet for sarkom – inkludert GIST. Møte pårørende som forteller om sine opplevelser, og helsepersonell som til daglig jobber med å behandle de som er rammet.

Første episode slippes mandag 6. juli 2020

E1 | Ole-Jacob Norum og Kjetil Boye – Hva er sarkom?

I denne episoden får du møte to leger som begge jobber med sarkom, men allikevel har to helt forskjellige hverdager på jobb. Ole-Jacob gir oss et innblikk i hvordan man opererer og Kjetil forteller om den medisinske behandlingen med cellegift, strålebehandling og andre medisiner. Du får blant annet vite hva som er forskjellen på sarkom og andre kreftformer, hvilke symptomer sarkom gir og hvordan de behandles. Her får du møte to engasjerte leger som på en enkel måte gir deg grunnleggende kunnskap sarkom.

Podcasten er finansiert med midler fra «bursdagsinnsamlingene» fra våre givere på Facebook.

Tusen hjertelig takk for alle bidragene!

One Response to En podcast om ben- og bløtvevskreft

  1. Thorleif Berthelsen 7. juli 2020 at 17:33 #

    Så flott initiativ.-)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på