Toppmeny

Den Store Kuledagen 2017, lørdag 9. september kl 1200

Kjære deg berørt av sarkom!

Vi ønsker herved å invitere deg til Den Store Kuledagen, lørdag 9. september 2017, på Akershus festning i Oslo. Denne dagen arrangeres for deg som har/har hatt sarkom og dine pårørende.

Den Store Kuledagen ble arrangert for første gang i 2010 og er nå blitt et årlig arrangement. Etter tilbakemeldinger fra tidligere år vil dagen inneholde både forelesninger og hyggelig samvær med mat og underholdning (se vedlagt program).

Etter forelesningene håper vi å ha en hyggelig ettermiddag/kveld sammen hvor vi spiser, blir underholdt og får mulighet å snakke sammen med andre som har opplevd det å være pårørende eller selv gjennomgått behandling for sarkom. Arrangementet foregår innendørs. Dagen er takket være gode samarbeidspartnere gratis for alle å delta på. Se programmet her.

Vi har vært så heldige å få sponset et antall hotellplasser i Oslo sentrum som vi kan tilby dere deltagere, fortrinnsvis de som har lang reisevei. Dette gjelder i år 1 natt på hotell (fra lørdag til søndag). Førstemann til mølla!

Vi kommer til å legge spesielt til rette for at du/dere kan ha med barn på arrangementet. Det vil være aktiviteter for barna deler av dagen. Ingen aldersgrense.

Har du/dere lyst å bli med på Den Store Kuledagen 9. september, meld deg/dere på til følgende e-postadresse: kuledagen@gmail.com INNEN 20. august!

Ved påmelding, vennligst oppgi følgende informasjon;

 • Antall personer du melder på og navn på alle
 • Alder på barn (viktig for å legge til rette for aktiviteter som passer for alle)
 • Spesielle behov (f.eks matallergier)
 • Ønske om hotellplass hvis aktuelt
 • nr på bil hvis du skal kjøre til Akershus Festning (VIKTIG!)

NB: Hvis du har tenkt å kjøre bil vil det være muligheter for parkering inne på festningsområdet (se vedlagt kart). Pga økt sikkerhetsberedskap på Akershus Festning må vi melde fra om reg.nr på bilene som skal kjøre inn på området og navn på alle deltakere som skal på arrangementet.

Har du spørsmål, send en mail til: cro@ous-hf.no eller ane.s.haugen@gmail.com eller ring Lotta Våde på telefon 22 93 50 10.

Hjertelig velkommen!

 

Arr:
Sarkomforum for Sykepleie og Fysioterapi ved OUS – Radiumhospitalet
Nasjonal kompetansetjeneste for sarkomer
Pasientforeningen Sarkomer – som er en pasientforening for de som er berørt av sarkom. Foreningen ble startet 1. oktober 2011 og er nå medarrangør av kuledagen                                                                                              

3 Responses to Den Store Kuledagen 2017, lørdag 9. september kl 1200

 1. Thorleif Berthelsen 4. september 2017 at 13:09 #

  Skal du på Den Store Kuledagen og vil bli bedre kjent med medlemmer i lokallaget i Vest? Ta kontakt med meg på 90555069. Kanskje vi kan møtes i lunsjen.

  Hilsen
  lokallagsleder Sarkomer Vest

 2. Astrid Mørch 8. september 2017 at 09:23 #

  Hei.

  Er det mulig og få melde på en til?

  • kaja 8. september 2017 at 15:19 #

   Hei,

   Kuledagen i år er fullbooket, og det er venteliste for påmelding. Vi må dessverre si nei til de som ønsker å melde seg på nå.

   Vennlig hilsen
   Sarkomer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Følg oss på